Yhh, tästä tuli sekava. Toivottavasti silti kelpaa! (unohdin mitä joissain kuvissa on tarkoitus tapahtua, mutta mitäs pienistä, kun ei pienetkään meistä)

1.jpg
"M-mmm... Maukkaita muroja!" Melissa totesi jokaisena aamuna, jolloin hänellä oli aikaa syödä aamiaista. "Kunpa vain joku olisi nauttimassa tästä kanssani..."

2.jpg
Heti seuraavana yönä jokin Melissan mietteisä loksahti paikoilleen. Kohtalaisen varakas mies, hyvät geenit, aamiaisseura... "Armaksesta on tuleva puolisoni!"

3.jpg
Ja niinhän siinä kävi. Komea nuori mies muutti Melissan vaatimattomaan pikkumökkiin, tuoden mukanaan.... 1 SIMOLEONIN!? -> ja tyhjän repun. Ei ei, ei tällä tavalla kotia rakennetta, valitteli Melissa ajatuksissaan. Rakkaus selviää kaikesta, oli Melissan äidin motto aikoinaan, eikä Melissa halunnut tuottaa pettymystä nyt jo pois nukkuneelle äitimuorilleen. Hän siis kaikesta huolimatta päätti perustaa perheen rakastamansa köyhän miehen kanssa, ja elää tämän kanssa suloiseen loppuun saakka.

4.jpg
Armas tiesi itsekkin tyylinsä olevan aivan jotain muuta, kuin viimeistä huutoa, joten hän päätti muotoilla hiuksiaan hieman, sekä läntätä päähänsä hatun. Hänen näkönsä oli ollut hieman heikkenevä viime aikoina, joten hän tajusi hankkia silmilleen lasit, vielä kun hän niin näkee tehdä.

5.jpg
Rahaa tulee tunnetusti työstä (tai tehtaalta), joten Armas otti lehden käteensä ja pätti hankkia sellaisen (työpaikan, ei tehdasta). Miehen elämäntoiveena on jonain päivänä olla elävä legenda, mutta sitä odottelessa hän otti paikan yövartijana. Palkka olisi hyvä ja työ leppoisa.

6.jpg
Rakkaus kukoisti Berrywhiten taloudessa, eikä kummallakaan pariskunnan osapuolella ollut valittamista. Kunhan vain ruokaa saadaan pöytään ja televisio toimii, elämä jatkuisi onnellisesti. "Aijaa, minusta kyllä lapsi olisi tässä tilanteessa omiaan!" Ole hiljaa, Melissa.

7.jpg
Melissa oli aamuvuorossa melken viikon jokaisena päivänä, joka oli ihan hyvä asia sinänsä; yöt sai nukkua eikä tarvinnut tuhlata päiviä siihen.

8.jpg
Päivät yksin ollessaan Armas ehti kohottaa kuntoaan työtään varten...

9.jpg
... sekä tietenkin kasvatella puita. Varsinainen keltapeukalo.

10.jpg
Mutta kun rahasato oli korjattu, jatkui armoton jumppaaminen kauniin punaisessa keittiössä.

11.jpg
Ja jatkui...

12.jpg
Ja jatkui...

13.jpg
Kunnes oli aika rentoutua kuumassa vaahtokylvyssä upouuden kylpyammeen sisällä. (jonka arvo vain kasvaa ajan kuluessa!)

14-1.jpg
Melissa sai töissään ylennyksen, sekä oikein vastatun urakysyksen ansiosta 500 simoleonin bonuksen! Tätä täytyisi juhlia:

15.jpg
Ilta vietettiinkin leppoisasti kahdestaan sängyn lämmöstä nauttien. Ihanat lakanat! :D

16.jpg
Kunnes oli Armaksen vuoro tienata taloon rahaa.

17.jpg
Ja Melissa vain nukkui rauhaisasti ilman avomiestään.

18.jpg
Aamuyöllä melko äänekäs Armaskin pääsi lepäämään rankan työssälevon jälkeen. Armaskin sai muuten ylennyksen!

19.jpg
"Kulta, muistathan kun juhlimme ylennystäni?" Melissa kysyi. "Muistanhan minä, miten muka voisin unohtaa?" Armas vastasi ja hymyili vihjailevasti. "No, minulla on ollut viime aikoina vähän huono olo ja tein erään testin... Raskaustestin nimittäin. Se oli, miten sen nyt sanoisin... positiivinen."

20.jpg
"Mutta kulta, sehän on mahtavaa!" Armas huudahti riemuissaan ja riuhtaisi Melissa sohvalta syliinsä. "Mutta, minne me vauva laitamme?" "Älä huoli, kun molemmat käymme ahkerasti töissä, niin kyllä me pian rahaa saamme." Melissa selitti Armaksen laskettua tämän alas käsivarsiltaan.

21.jpg
Ja sitten se viimein tapahtui, torstaisessa iltahämärässä. Melissan maha kasvoi! Vaatteet alkoivat käydä naiselle vähän pieniksi...

22.jpg
Eli eikun shoppaamaan vaan! Varsin pimeä vaatekauppa, sieltähän puuttuu valot kokonaan...

23.jpg
Raskauden edetessä pidemmälle alkoi olla yhä vaikeampaa pysyä virkeänä. Asiaa ei myöskään helpottanut uusi vaatekerta, joka sekin oli hieman kireä. (=ei raskausmaha-yhteensopiva)

24.jpg
Julkea mies kävi töissä useammin tuodakseen rahaa pian syntyvälle lapselle, jonka vuoksi Melissan täytyi jaksaa syödä ruokansa yksin...

25.jpg
... oli menestys miten huono tahansa.

26.jpg
Armaksen elämä oli yhä vain pitkäveteisempää Melissan nukkuessa raskauspahoinvointejaan pois. Onneksi mies keksi itselleen puuhaa, nimittäin mukavalle naapurin neidille soittelun.

27.jpg
Liekä naapurin neidillä osuutta asiaan, mutta Armas viimein jaksoi raahautua vaatekaapille vaihtamaan vaatteitaan. Uusi tyyli sopii hänelle! :)

28.jpg
Kello 00:43. "Sinä kamala mies, ylös sängystä ja tee tämä puolestani senkin vätys! AAAAHH, MITEN SINÄ KEHTAAT VAIN NUKKUA!?"

29.jpg
Tuskallisen puuhan lopputulos oli kuitenkin söpö pikku nuorukainen.

Ehei, älkää edes kuvitelko minun kertovan vauvan nimeä tai sukupuolta vielä! ;) Turha valittaa kirjoitusvirheistä, en todellakaan jaksa alkaa itse tätä lukemaan alusta loppuun.